Home Page Prezentare Produse Preturi Monumente funerare Cruci Mozaic Praf marmura Referinte Referinte Ai ceva sa ne spui?
Ai ceva sa ne spui?
Domeniu de activitate
  Societatea S. C. Marmurar SRL Voislova este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1991 si are ca obiectiv principal de activitate "Prelucrarea si comercializarea rocilor ornamentale".
Liniile tehnologice care compun fluxurile de fabricatie sunt echipate cu utilaje si instalatii moderne, la nivelul tehnicii actuale, fiind importate din tari membre ale Uniunii Europone.
Societatea dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigente aferente domeniului sau de activitate.
Clientii nostrii sunt firme de constructii de pe teritoriul Romaniei si suntem interesati de noi colaborari interne si externe.
Resursele naturale si tehnologiile de ultima ora ne-au permis sa venim in intampinarea pietei cu o variata gama de produse din marmura si granit, dintre care amintim:
  •     glafuri si trepte din marmura si granit natural
  •     placaje din marmura si granit natural, modele deosebite placile avand colturile decupate unde se pot intercala patrate de alte culori creind un efect deosebit
  •     blaturi de lucru pentru bucatarii, brutarii, birouri din marmura si granit natural
  •     obiecte decorative: vaze pentru flori, masute pentru telefon,balustri si sparturi.
  •     produse auxiliare: praf de marmura si mozaic de marmura
Obiective
  Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii. Modelele si dimensiunile produselor putandu-se stabili la comanda in functie de preferintele clientului.
Suntem interesati de a deschide cariere de roci naturale si import de blocuri si roci ornamentale naturale.
In speranta ca cererea noastra va fi oportuna va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promptitudinea noastra.

Localizare
   Firma functioneaza in localitatea VOISLOVA jud. Caras-Severin, localitate situata pe soseaua Caransebes-Hateg, km 25.
Pentru o localizare vizuala click aici localizare marmurar

Ultima modificare:
Luni, 17 Februarie 2020 - 20:36
Copyright © 2003 SC Marmurar SRL
Toate drepturile rezervate234363
Created by www.webvest.ro
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru Politica cookies
Sunt de acord