Home Page Prezentare Produse Preturi Monumente funerare Cruci Mozaic Praf marmura Referinte Referinte Ai ceva sa ne spui?
Ai ceva sa ne spui?
 

Aici puteti gasi peste 20 de materiale diferite.Marmura
Granit
Produse auxiliare
 
Marmura

     Marmura a fost valorificata de mii de ani pentru paleta ei bogata de culori frumoase si este ideala oriunde in casa, in special pentru foaiere, seminee, peretii bailor, podele, masute si obiecte decorative. Marmura este formata din calcar sau dolomita care a suportat caldura si presiune suficient de mare metamorfozandu-se intr-o structura cristalina. Marmura este de obicei lustruita, stralucind si acoperind o gama de culori in general de la alb si bej deschis la maro, rosu bogat si verde, uneori cu niste vene de alta culoare provenind de la alte materiale prezente in timpul procesului de metamorfoza.
MARMURA DE RUSCHITA ; este marmuara cu cele mai bune caracteristici fizico-mecanice si chimici dintre toate marmurele existente pe plan mondial. Are o paleta de culori foarte larga : alb venat alb - galbui, roz - visiniu venat.
In continuare vedeti o selectie a celor mai cautate sortimente de marmura oferite de noi cu imagini si denumire.

arabescato faniello bianco carrara bianco carrara veined
bianco gioia bianco gioia veined calcatta arni
larissa white rosa portogallo ruschita orange veined
ruschita pink veined ruschita white veined statuario veined
ruschita orange ruschita pink ruschita white
ruschita white yellowish veined ruschita yellowish ruschita yellowish veined
 
Granit

     Granitul este una din cele mai dure si dense pietre comerciale si probabil cea mai populara piatra naturala disponibila la ora actuala, facand-o ideala pentru suprafetele interioare sau exterioare si blaturile bucatariilor. Aceste calitati combinate cu o bogata paleta de culori fac din granit una din cele mai folosite, durabile si usor de intretinut pietre. Granitul este compus din quartz, feldspat, si mica precum si din multe alte minerale acestea contribuind la culoarea si textura granitului.
In continuare vedeti o selectie a celor mai cautate sortimente de granit oferite de noi cu imagini si denumire.

bianco sardo kinawa labrador blue pearl
negru zimbabwe nero africa impala rosa porihno
serizzio verde san francisco  
 
Produse auxiliare
Mozaic si praf de marmura alba si piatra (carbonat de calciu), cu granule sortate.

Granulatie Mozaic:
  • 3 - 5 mm
  • 5 - 7 mm
  • 7 - 9 mm
mozaic


    Pentru reproducerile expuse au fost alese mostre care sa arate aspectul mediu al rocii in privinta culorii, structurii si texturii. Orice placa de piatra naturala este unica si ca urmare potate fi diferita fata de medie, cu nuanta de culoare, structura, incluziuni de venatura sau de alte culori, pori, fisuri fine etc.

Ultima modificare:
Luni, 17 Februarie 2020 - 20:36
Copyright © 2003 SC Marmurar SRL
Toate drepturile rezervate234363
Created by www.webvest.ro
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru Politica cookies
Sunt de acord